Pakking op maat

Afdichtingen of pakkingen zijn producten die worden gebruikt om een ruimte op te vullen om het naar buiten of naar binnen dringen van vloeistoffen of gassen te voorkomen.

De pakking moet hiervoor bestaan uit een materiaalsoort welke gemakkelijker vervormt dan de delen die afgedicht moeten worden, zodat het bij vastklemmen de gewenste afdichting geeft. Afhankelijk van de toepassing wordt de pakking van verschillende materialen gemaakt zoals rubberplaat, celrubber, plaatpakking compessed pakking of grafietplaat met een rvs inlaag.

Wij hebben een groot assortiment aan pakkingsmaterialen. op aanvraag zijn wij in staat pakkingen te snijden. Hierdoor zijn alle vormen en maten pakkingen en afdichtingen beschikbaar.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden betreffende pakkingen en afdichtingen of bent u op zoek naar een naar een specifiek materiaal?

Neem dan gerust contact op met met ons op.
Telefoon: +31 (0)88 122 2075
E-mail: support@pakkingmateriaal.nl
Sleep het bestand in dit vak, of klik hier en upload het bestand*

Alles met een * is verplicht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om! Wilt u precies weten hoe? Lees dan ons <div align="center">Welkom in de webwinkel van Pakkingmateriaal.nl</div> Privacy Statement